15 July 2011

Aliens Vs Predator (2010) [Opis]

Alien vs Predator, treća igra pod ovim imenom. Razvijena je od strane Rebellion Video Games, a Sega ju je objavila.
Igrač može da preuzme ulogu Xenomorphs-a (“Aliena“), Predatora ili Marinca.U igri se prepliću kampanje za sve tri rase, omogućavajući igračima da iskuse priču iz različutih tački gledišta.


Priča počinje na planeti BG-386 gde je kolonija rudara pronašla drevnu piramidu,

koja je najverovatnije stvorena od strane Predatora, koji su upozoreni da su ljudi pronašli piramidu. Grupa lovaca je poslata da se postara da piramida i sve što je u njoj ostane zapečaćena po svaku cenu. Ali možda je suviše kasno pošto su Alien-i koji su zaključani unutra nebrojeni broj godina počeli da se bude. U ovoj igri ćete se susresti sa mnogo različitih neprijatelja, naravno, u zavisnosti sa kojom rasom ste odlučili da igrate.


Alieni: 
  • Warrior Alien: On je najosnovniji tip Alien-a i nema posebnu veštinu
  • Jungle Alien: Oni su veoma slični Warrior Alien-u, samo što imaju mogućnost da pljuju kiselinu
  • Preatorian: Oni su na drugom mestu po snazi u igri, oni su ti koji postaju Kraljice koje rađaju potomke. Možete prepoznati da ste naleteli na Preatoriana po izgledu njihove glave, izgleda kao da ima veliki štit na njoj. Glava joj podseća na Triceratops-a
  • Predalien: Mešavina Predatora i Alien-a, oni mogu da se šetaju kao Predator, i nemaju pokretljivost kao obični alien-i. Mogu da napadaju samo sa kandžama i repom, ali su ujedno najjači protivnik u igri, malko ispred predatora.
Marinci:
Igrati kao čovek između borbe dve nebrojeno puta jače rase je sigurno teško, kao čovek morate da se oslonite na vatreno oružje, baklje i senzore pokreta.
Da bi preživeli kampanju moraćete upotpunosti da se oslonite na vaše veštine sa napednih 6 oružja:

  1. Pištolj: Služi kao podrška u igri i jedino je oružje koje ima neograničenu municiju. Efektivno je za ubijanje neprijatelja sa distance bez trošenja municije, ubijanje facehugger-a i dokrajčivanje ranjenih alien-a. Staje 18 metkova u šaržer i ispaljuje 3 metka odjednom.
  2. Automatska puška: Jedno od slabijih oružja u igri, mada ima šaržer od 99 metkova i spada u idealno oružje za ubijanje Warrior Alien-a i Jungle Alien-a.
  3. Snajper: Najjače oružje gledajući iz pogleda "naneta šteta po metku", može da ubije većinu neprijatelja iz jednog ili dva pogotka. Uz pomoć nišana može da se vidi obris neprijatelja u mraku.
  4. "Smart gun"/Pametna puška: Veoma moćno oružje, koje ima mogućnost automatskog nišanjenja, ali ima manu što ima malo municije.
  5. Sačmara: Veoma moćno iz neposredne blizine.
  6. Bacač plamena: Treba li reći nešto više? Pali sve pred sobom! Ako zapalite Alien-a i pogodite ga posle sa metkom, eksplodiraće.
Predator:
Jedan od najmoćnijih stvorenja u igri , mišićav je i pored toga ima jak oklop na sebi koji ga čini jako nezgodnim. Oni imaju niz oružja na korišćenje, kao što su borbeni štap, plasma top, i disk za bacanje.Koristi još i kandže i mine koje se aktiviraju kad joj se nešto približi.
Igra se neće svideti svakom, ali ako volite Alien-a, Predatora, igra je kao stvorena za Vas. A ako volite FPS-e, igrajući kao marinac će se pokazati vaši skilovi pucanja iz prvog lica.
Definitivno vredi probati!





Screenshots:




Gameplay video:





MINIMUM REQUIREMENTS:
  • Operating System: Windows XP / Vista / 7
  • Processor: Intel Pentium 4 3.4 Ghz / AMD Athlon 3000
  • RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)
  • Video Card: DirectX 9.0c 128 MB Graphics Card (NVIDIA 7900 or better / ATI Radeon X1800 or better)
  • Sound Card: DirectX 9.0c Compliant
  • Controller: Keyboard / Mouse / XBOX 360 Controller
RECOMMENDED REQUIREMENTS:
  • Operating System: Windows XP / Vista / 7
  • Processor: Intel Core 2 Duo E6400
  • RAM: 2 GB
  • Video Card: DirectX 9.0c 512 MB Graphics Card (NVIDIA GeForce 8800 or better / ATI Radeon HD 2900 PRO or better)

Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment