27 June 2012

Burnout Paradise: The Ultimate Box (2009) [Opis]

Burnout Paradise je jedna od najuzbudljivijih vožnji koje sam igrao. Vožnja se odvija u Paradise city-ju, izmišljenom gradu, u kome su svuda razbacane rampe za skakanje, i nema ljudi i policajaca da smetaju! Kola koja postoje se svrstavaju u 3 kategorije, a to su stunt, speed, aggression i ima ih ukupno 75 + 4 motora! Svaki dobijeni auto ima i svoju pojačanu verziju koja se otključava pobedom u trci burning route. Ne postoji ni jedno poznato ime za auto, već su
ona originalno smišljena. 
Trke su raspoređene u četri kategorije, po bojama. 
Žuta – marked man: gde igrača jure tri automobila, koja su veoma jaka. Da bi se prešle te trke potrebno je imati taktiku na koji način ih preći i sa kojom vrstom automobila. Možete da koristite speed auto i da probate da ih pobedite brzinom ili da koristite aggression kola i iskoristiti ga kao tenk i izudarati protivnike, dok sigurno jurite ka cilju.  
Zelena – stunt run: Koristi se stunt auto za izvođenje trikova (skakanje, prevrtanje, razbijanje bilborda…). Stunt automobili imaju nitro (boost) koji traje duže od svih ostalih automobila i dobunjuje se izvođenjem trikova. 
Plava – race: To je trka od tačke A do B , i zanimljivo je da nema određene putanje kojom mora da se ide, već sami birate put i kola koji vam najviše odgovaraju. Probajte da uzmete najbrži auto pa da idete skroz okolnim putem da stignete do cilja ;) . 
Crvena – road rage: Kod ovakvog tipa trke koristite aggression automobil i cilj je da slupate što više ostalih protivnika, oni će naravno uzvratiti istom merom. Po celom gradu se nalaze žute ograde i crveni bilbordi koje treba da se razbiju. Kad se to uradi dobija se automobil koji ne želite da propustite ;) , ista priča je i sa bilbordima.  Motora ima 4, i ubačeni su u igru radi dodatnog uživanja, ima oko 20-ak trka za motore, ali su uglavnom “beat the time”, nema trkanja sa drugim motorima.
Igra je veoma uzbudljiva, grafika je predivna, upravljanje automobilima je jako dobro i lako može da se radi sa njima šta vam padne na pamet (kao npr. “aj da probam da uradim ovaj stunt u rikvercu” , o da, može i to!).  Ako volite da vozate po mraku, u podešavanjima se to lako može namestiti. Sledeća veoma zanimljiva stvar za druženje se zove “start a party”, gde može do 8 igrača da se takmiči (uz pivo) u driftovanju, brzoj vožnji, prevrtanju automobila sa litice i sl…
Ko  voli vožnje i dobru akciju, usporene snimke sudara i kvalitetno odrađeno razaranje automobila, ne sme da propusti ovu igru!


Screenshots:










Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment